🔥 De feestdagen komen eraan… Wacht niet langer en plaats jouw bestelling op tijd! Havendrop bestel je hier!

Rotterdam is hot en heeft in de afgelopen jaren internationale waardering gekregen van o.a. The Wall Street Journal, New York Times en Lonely Planet.

Over ons

WaroDaro is ontstaan uit inspiratie door de dynamiek van de haven, in het bijzonder van de Rotterdamse. Klaas en Olaf, ondernemers in hart en nieren, wilden iets doen met de bruisende energie die Rotterdam en haar haven uitstraalt.

Een haven is bij uitstek een plek waar ondernemende mensen kansen zien en benutten. Handelaars, techneuten, bouwers, planners, iedereen die graag beweegt of dingen in beweging wil zetten, voelt zich thuis in een haven.

Maar, geen dynamiek zonder rust. Zo nu en dan moet je even stoppen en afstand nemen van je bezigheden. Uit die momenten van rust haal je de energie en motivatie om weer verder te gaan. Moments that make you move.

Voedsel voor de geest, voedsel voor het lichaam. Een energieke geest moet goed gevoed worden; energie voor het lichaam dus. En waar vind je dat: juist ja, daar, bij WaroDaro.

WaroDaro is een B2B + B2C retailer die een keur aan kwaliteitsproducten aanbiedt om de momenten van rust te vieren en extra aangenaam te maken. Kwaliteitswijnen, frisse en smaakvolle bieren, pittige kaas en kleinere smaakmakers in de hele range van zout, zout, pittig, zuur en zacht. Producten uit de hele wereld en uit de buurt, geprenteerd in mooie verpakkingen en stijlvolle geschenkdozen die van formaat en inhoud kunnen verschillen.

De producten van WaroDaro zijn bij uitstek geschikt om cadeau te geven. Maak je klanten, je relaties, je werknemers, je partner of vrienden blij met een doos vol lekkere dingen om van te genieten en nieuwe energie uit te putten.

WhatsApp WhatsApp ons