Bestel voor 1 oktober jouw kerstgeschenken en ontvang 15% korting op de factuur!

Ons Verhaal

Rotterdam is hot en heeft in de afgelopen jaren internationale waardering gekregen van o.a. The Wall Street Journal, New York Times en Lonely Planet. Miljoenen toeristen worden jaarlijks verwelkomd in de stad. De Markthal, Erasmusbrug, Euromast; allemaal enorme publiekstrekkers. Gek genoeg wordt de Rotterdamse haven vaak vergeten. Onterecht, als je het ons vraagt!

De Rotterdamse haven is niet alleen de grootste, mooiste en belangrijkste haven van Europa, hij behoort tot de tophavens van de hele wereld. Die plek is onder andere te danken aan aan de uitstekende bereikbaarheid via zee en aan de intermodale verbindingen. De haven is naast kartrekker van de Rotterdamse (en Nederlandse) economie, ook de grootste werkgever in de regio met maar liefst 180.000 werknemers. Rotterdammers lullen niet, maar poetsen. Dat is wel te zien aan de havenarbeiders, mannen en vrouwen die dag en nacht hun mouwen opstropen om schepen binnen te halen. 

Met de Waro Container geven wij de haven de glans die hij verdient. Want bekend maakt immers bemind. De doos zelf is uniek vormgegeven door de Rotterdamse kunstenaar Stang Gubbels en je steekt er ook nog wat van op. De volledige doos is namelijk voorzien van geinige ‘havenweetjes en -feitjes’ om de inwoners en (internationale) bezoekers te vertellen wat voor moois er allemaal in de haven gebeurt. 

Waro Daro is opgericht door twee Rotterdamse ondernemers; Klaas en Olaf. De gekozen naam is een typisch oud-Rotterdamse uitdrukking waarmee gevraagd wordt naar de bekende weg. Waro? Daro!