🔥 De feestdagen komen eraan… Wacht niet langer en plaats jouw bestelling op tijd! Havendrop bestel je hier!

Welkom bij onze nieuwe webshop

Culture

De haven van Rotterdam vernieuwt en breidt voortdurend uit, WaroDaro dus ook. Er is een reeks aan nieuwe producten naast een stel gouwe ouwe en die krijgen allemaal een nieuw jasje. Een frisse smoel die recht doet aan het bruisende havenleven.

Vrolijke rechtttoe-rechtaan kleuren en vormen. Pittige teksten die passen bij de uitgesproken kwaliteit. Inspiratie? Natuurlijk de mentaliteit van de haven en de stad: goed werk leveren, geen ommetjes maken; niet lullen, maar poetsen. Tog?

Een frisse nieuwe website dus, om u uit te nodigen ook uw klanten (en uzelf natuurlijk) van de fijne dingen van het leven te laten genieten. We zijn vooral ook trots op onze nieuwste kadoverpakkingen: de havendoos en de zeecontainer.

Het kón namelijk niet anders dan hét symbool van de haven en de innovatieve havenwerkers zijn waarin we onze mooie producten aan u verschepen, de zeecontainer. Prachtig vormgegeven door Stang Gubbels, die ook Rotterdamse olie door zijn aderen heeft vloeien.

Ook u kunt uw  ondernemersmentaliteit tonen door ook uw klanten en relaties te verrassen met een goed gevulde WaroDaro container.

Leg uw eigen accent door de keuze uit onze producten en maak het geschenk zo nog persoonlijker.

WhatsApp WhatsApp ons